Party Poker bonus

Hvis du også er blevet grebet af pokerspillet er du garanteret også interesseret i at spille poker hos det bedste online pokerrum du kan finde på markedet. Derfor har vi lavet en kort beskrivelse af et af de pokerrum som vi kan give de varmeste anbefalinger.

Alle kan kvit og frit oprette sig som kunde hos Party Poker, og få en skattefri Party Poker bonus på op til 3000 kroner ved første indsætning ved brug af bonuskoden PNPARTY.

Et populært pokerrum

Party Poker, der er verdens næststørste online pokerrum, har siden de startede op for første gang for ca. 10 år siden, hørt til blandt de mest populære pokerrum over hele verden. Party Poker har altid haft et kæmpe udvalg af forskellige pokerspil i forskellige varianter. Lige fra No Limit Hold’Em til stud og andre mere specielle varianter. Der er naturligvis mulighed for at spille på alle tænkelige niveauer, lige fra de helt små microstakes for nybegynderne til highstakes til de erfarne og professionelle pokerspillere.

Der er ganske enkelt alt hvad du har brug for som pokerspiller for, at få stillet alle dine lyster og behov. Du kan spille døgnet rundt, og være sikker på at der altid er masser af trafik, der sikrer du ikke kommer til at kede dig eller skulle vente på at bordene bliver fyldt op. Dette er ekstremt vigtigt, da der ikke findes noget værre som pokerspiller end at der ikke er nok spillere når man har mest lyst til at spille poker online.

Masser af turneringer

Noget af det der især kendetegner Party Poker, er deres store udvalg af online turneringer, hvor du hver eneste dag, kan vælge mellem mange forskellige online turneringer. Der er både masser af gratis poker turneringer, hvor du naturligvis kan vinde rigtige penge, og/eller adgang til de store live pokerturneringer såsom WSOP og WPT.

Er du mere til Sit & Go turneringer, kan du næsten ikke finde et bredere udvalg end hos Party Poker, der byder på Sit & Go turneringer i alle afskygninger. Niveauet hos Party Poker er ganske overkommeligt, hvilket skyldes deres store tiltrækningskraft på nye pokerspillere. Hver dag kommer der masser af nye kunder til hos Party Poker, som enten er helt grønne eller mere eller mindre øvede. Du vil derfor ikke få svært ved, at komme til at møde ligestillede pokerspiller, hvad enten du selv er helt ny eller er en gammel rotte i faget.

Spil for sjov

Når du har taget beslutningen om at spille poker online hos Party Poker, kan du ved ganske få klik med din mus, gratis blive kunde hos Party Poker. Når du først har oprettet dig som kunde hos Party Poker, er du i princippet klar til at spille poker online. Medmindre du vælger at lave et indskud for ægte penge til din Party Poker konto kan du kun spille poker for sjov, om det der kaldes for fun money. Fun money er værdiløse penge, som kun kan bruges til at spille for sjov.

Du kan selvfølgelig også spille med i de mange daglige freerolls, hvor du som sagt kan vinde rigtige penge. Dog skal man huske på, at det er svært at sammenligne freerolls med rigtig poker, da der ofte ikke bliver spillet lige så seriøst som der gør i rigtige penge turneringer, hvor man har betalt et indskud for at være med. Dette skyldes ganske enkelt, at folk ikke tager det så tungt, hvis de ryger ud af en turnering man ikke har betalt for. Det anbefales klart at man ikke spiller disse freerolls, hvis man virkelig ønsker at lære pokerspillet alvorligt at kende. Men kun benytter sig af disse turneringer for hyggens skyld, og måske for at prøve nogle ting af i sit pokerspil, som man ikke ville gøre i en dyrere turnering.

Party Poker bonus

Hvis du ønsker at deltage i de online turneringer hvor det koster penge at deltage hos Party Poker, kræver det naturligvis at du foretager dig en indbetaling til din Party Poker konto. Ligesom stort set alle andre online pokerrum, så tilbyder Party Poker også dig at modtage en gigantisk Party Poker bonus som endda er 100 % skattefri.

For at kræve din Party Poker bonus, skal du bemærke at du vil blive bedt om at oplyse en Party Poker bonuskode i forbindelse med dit første indskud. Når du ser dette felt, kan du indtaste Party Poker bonuskode PNPARTY, og du vil automatisk være berettiget til en Party Poker bonus på 100 % op til kroner 3000.

Din Party Poker bonus vil du ikke få udbetalt med det samme, da det er en pending bonus. Det betyder kort og godt at den venter på dig, indtil du har levet op til de bonuskrav som Party Poker de stiller. De kræver at du optjener party point tilsvarende 2 gange dit bonusbeløb. Indbetaler du eksempelvis 500 kroner til din Party Poker konto første gang, og husker at benytte Party Poker bonuskode PNPARTY, skal du altså optjene 1000 party poker point for at få din Party Poker bonus. Heldigvis skal du ikke optjene alle 1000 party point for at få din Party Poker bonus, da du får din bonus udbetalt i 10 lige store bidder, som udbetales i takt med du optjener dine party point.

I ovennævnte eksempel får du altså 50 kroner udbetalt pr. 100 party point du optjener. Du har i alt 60 dage til at spille din Party Poker bonus fri og denne periode begynder den dag du foretager din første indbetaling. Dette er en relativ overkommelig opgave for selv den helt grønne pokerspiller, som ikke spiller så højt endnu og som heller ikke kan spille så mange borde på samme tid endnu.

Optjen Party Points

Det er nemt at optjene party point, da du får 2 party point for hver gang du enten betaler $1 i turneringsgebyr. Det samme gør sig gældende når du betaler $1 i rake i et vilkårligt cashgame hos Party Poker. Du kan rimeligt nemt og hurtigt regne ud, hvor mange bonuspenge det er muligt for dig at optjene indenfor de første 60 dage.

Det nemmeste at lave eksempel på, er hvis du er udpræget turneringsspiller. Lad os forestille os, at du er udelukkende spiller Sit & Go og multitable turneringer med et indskud på $11, hvor den ene $1 går til turneringsgebyr. Samtidig med vi forstiller os, at du har foretaget et indskud på 1000 til din Party Poker konto med Party Poker bonuskode PNPARTY. Dermed er du berettiget til at få en Party Poker bonus på 1000, og skal optjene 2000 party point for at få hele Party Poker bonussen udbetalt.

Du skal altså spille 1000 Sit & Go eller multitable turneringer med et indskud på $11, for at få hele din bonus udbetalt. I og med at du får 2 party point for hver $1 du betaler i turneringsgebyr. Du har 60 dage til at spille bonussen fri, hvilket vil sige du skal spille 16 stk. om dagen, for at få fuldt udbytte af bonustilbuddet fra Party Poker. Er man udpræget Sit & Go spiller, vil man med rimelig stor sandsynlighed sagtens kunne spille 10 stk. Sit & Go om dagen, uden at det kommer til at hænge en ud af halsen til sidst.

Selvom man ikke skulle få hele bonussen frispillet er der ingen skade sket fordi man hos Party Poker køber nye bonusser for de poins man optjener mens man spiller. Reelt har man hos dette pokerrum en uendelig bonus kørende såfremt man beslutter sig for at bruge sine points til at købe nye bonusser for.

Download Party Poker